Zoeken naar vanavond maken

Uw zoekactie voor vanavond maken leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Verzorgde man 61 jaar Antwerpen - Schilde
Plasje komen maken
Welke dame moet morgen dringend een plasje maken en belt bij me aan. De deur van het toilet blijft open en ik kijk hoe je plast. Je partner mag meekomen of blijft buiten even in de auto wachten. Ik hou mij aan de afspraken. Discretie.  
François 69 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Is er een dokter in de zaal?
Ik ben een nette, goed uitziende man, 69J,  1.82m, 99kg, goed milieu en wil langs deze weg graag een afspraak maken met een dokter (vrouw) voor een volledig en taboeloos onderzoek. Je droomt of fantaseerd er over om eens "iets meer" te ondernemen met een patiënt of je hebt er ervaring mee. Dan ben ik hiervoor de juiste persoon en kan je je fantasie probleemloos waarmaken. Je ontvangt mij in je spreekkamer en ik  onderga alle handelingen volgens je persoonlijke wensen en scenario. Je ontvangt in witte stofjas met daaronder.... (af te spreken). Leeftijd niet belangrijk.  Discretie is topprioriteit en absolute noodzaak. Affligem en ruime omgeving. Meer info na je eerste reactie, eventuele bijkomende vragen welkom. Tot snel, ik kijk er alvast naar uit. Fakers niet reageren, dank u.  

Is er een dokter in de zaal?
12 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Medisch onderzoek
Ik zit al een tijdje met de fantasie om nog eens een medisch onderzoekje mee te maken zoals vroeger op school. Alleen zou de dokter nu wat verder mogen gaan en me een lekker hoogtepunt mogen bezorgen. Ik ben 29 jaar, groot en slank gebouwd en goed geschapen. Alleen op zoek naar serieuze mensen die zichzelf uitgebreid voorstellen en een concreet voorstel doen via mail. Liefst kan jij ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Een foto kan ook altijd helpen om mijn aandacht te trekken. Hopelijk tot snel!  
13 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Jouw persoonlijke 50 tinten grijs
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je persoonlijke "50 tinten grijs" ervaring. Beginner of meer ervaren, leeftijd (18+) en BMI maken niet uit; je motivatie, wil om te dienen en zin voor het avontuur wel. Vragen ? Interesse ? Stuur me een mailtje; altijd antwoord. Cuckoldkoppels mogen zeker ook reageren.  
13 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Medisch onderzoek
Ik zit al een tijdje met de fantasie om nog eens een medisch onderzoekje mee te maken zoals vroeger op school. Alleen zou de dokter nu wat verder mogen gaan en me een lekker hoogtepunt mogen bezorgen. Ik ben wel alleen op zoek naar 'soft' contact. Ik ben 29 jaar, groot en slank gebouwd en goed geschapen. Alleen op zoek naar serieuze mannen die zichzelf uitgebreid voorstellen en een concreet voorstel doen via mail. Liefst kan jij ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Een foto kan ook altijd helpen om mijn aandacht te trekken. Hopelijk tot snel!  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN SLAVIN DIE MIJ HELPT
Welke, slavin, vrouwelijk of mannelijk... leeftijd 20j-60j wil mijn koertje proper maken!  

ZOEK EEN SLAVIN DIE MIJ HELPT
14 dagen
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Jouw persoonlijke 50 tinten grijs
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je persoonlijke "50 tinten grijs" ervaring. Beginner of meer ervaren, leeftijd (18+) en BMI maken niet uit; je motivatie, wil om te leren en zin voor het avontuur wel. Veel is mogelijk na voorafgaande, goede afspraken. Interesse ? Vragen ? Stuur me een mailtje; altijd antwoord. Cuckoldkoppels mogen zeker ook reageren.  
15 dagen
Baasje 35 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0485920640
Sub (v) of seksslavin gezocht
De titel “Meester” past niet helemaal bij mij. Ben eerder een lief maar kinky baasje die graag met een vrouwenlichaam speelt. Wil dat zeggen dat ik soft ben? Nee! Binnen de afgesproken grenzen mag het best ver gaan. Hou er wel rekening mee dat ik iemand lustgericht zoek. Pijn kan er ook wel bij (hoeft natuurlijk niet) maar voor extreme pijn verwijs ik je graag door naar de andere mannen in deze lijst. Bondage, dwang en rollenspel vind ik heel leuk. Geniet er enorm van om jou helemaal geil te maken. Fantasieën van jouw kant kunnen altijd besproken worden. Dan kijken we samen hoe we dat veilig waar kunnen maken. Buiten scat mag je alles vragen. Zelf ben ik een goed geschapen slanke man met ervaring. Bij interesse graag een mailtje of WhatsApp met beetje info over jou  
Andy 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht van 30 tot 65 jaar voor softbondage dates ( switch)
Kinky vrouw gezocht voor leuke kinky spelletjes in bed, massage met happy end en veel meer, samen spelen met touwtjes, toys, strapon dildos. Mekaars fantasietjes waar maken, rollen spelletjes, gewoon doen waar je zo lang stiekem naar verlangde en veel meer. Kan verplaatsen en of ontvangen overdag in de week omgeving Antwerpen.  

Kinky vrouw gezocht van 30 tot 65 jaar voor softbondage dates ( switch)
16 dagen
Max 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
In de buitenlucht
Hoi, eindelijk zachter weer. Ik sta al weken te popelen om een avondwandeling te maken met een schaars geklede dame. Wandelen, wat praten en geleidelijk aan meer als er een klik is de juiste sfeer is er. Borsten bloot, ongeudende opdrachtjes. Alles kan voor mij. Mits goede afspraken. Vanavond. Kies jij de plaats? xxx Man mag gerust meekomen ...  
  1   2   3   4   5   6